avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme de afisare a cererilor de servicii
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme de afisare a cererilor de servicii

buna ziua tuturor! poate nu vad eu dar raman stupefiata ca pe tot siteul nu gasesti un numar de telefon de la suportul tehnic. este o platforma juridica mare, chiar cea mai mare din tara si nu este posibil sa nu fie afisat un numar de telefon unde sa suni pt suport tehnic.

problema mea este urmatoarea: cand intru din contul meu la Servicii - cerereri primite, mi se afiseaza numai unele vechi. spre exemplu la mine pe cont, ultima cerere - cea mai recenta este cea cu nr 269 de ieri 22.07, desi pe site anuntati ca azi s-au inregistrat 212 noi cereri.

puteti sa ma lamuriti si pe mine?

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 13:04, 23 Iulie 2014
Buna ziua,

Numarul de cereri precizat in formularul de mai sus se raporteaza la numarul de consultanti care au primit in acea zi o cerere de oferta din platforma. Prin urmare, daca cineva completeaza formularul si acesta trimite cererea catre 10 furnizori, atunci numarul de mai sus va indica 10 cereri.

In privinta numarului de telefon afisat pe site, este imposibil sa oferim un serviciu de relatii cu clientii prin telefon. Numarul foarte mare de cititori AvocatNet.ro, precum si numarul oamenilor care ne confunda cu un birou la care pot suna si pot afla raspunsul la orice intrebare face o astfel de ipoteza imposibila.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt licitatie tatiana28 tatiana28 Buna seara.Executorul a postat publicatia de vanzare la licitatie pe un site cu anunturi,dar numarul de telefon trecut in anunt (nr de la biroul executorului) ... (vezi toată discuția)
Am avut poprire, am platit tot. recuperare suma data in plus ciprian202 ciprian202 Buna ziua, Am avut o poprire, societatea la care sunt angajat a virat 1/3 din salariu pana la achitarea intregii sume. La inceput am avut contul blocat si ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)