avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare pentru Autorizatia de mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare pentru Autorizatia de mediu

Salut

As dori sa stiu daca pentru codul CAEN 3109 - Fabricarea de mobila n.c.a, trebuie autorizatie de mediu (firma avand in momentul de fata 8 angajati) si daca trebuie, care sunt pasii de urmat, actele necesare si suma la care se obtine autorizatia de mediu.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:43, 24 Iulie 2014
Documentele necesare obtinerii AM le gasiti aici
[ link extern ]
iar ptr domeniul de activitate respectiv aveti nevoie de AM deoarece folositi substante inflamabile, prelucrarea lemnului produce poluanti, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizație de la mediu pentru codul 3109? Istvank Istvank Buna ziua. Am înființat o SRL în care am introdus patru coduri caen 3109, 4641, 4791, 9524. 4791 o să fie ca activitate principală restu doar folosite ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fima cod caen 3109 fabricarea de mobila getafolescu getafolescu Buna ziuia, Am infiintat o firma cu cod CAEN 3109 Fabricarea de mobila. Care sunt autorizatiile necesare? (vezi toată discuția)