avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar in mers
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar in mers

Buna ziua. Mergeam prin localitate cu viteza de 80km/h cand de pe contrasens de deplasa un autoturism de politie berlina. Dupa ce am ajuns acasa, fiind din acea localitate in care cred ca ma prins, la 5 minute era politia la masina si facea niste poze cu telefonul mobil. Este legal sa ma poata prinda cand masina de politie era in mers? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gikk , utilizator 01:25, 10 Iulie 2017
Un polițist singur poate sa ți dea amenda cu radar mobil??(în mișcare)??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metode de atac al proceselor verbale raiderstorm raiderstorm Am gasit cateva metode de atac al p.v-urilor dar nu stiu sigur care sunt adevarate si care sunt false si dc se poate indica, mentionata si sursa care afirma ... (vezi toată discuția)
Sanse de a castiga o contestatie clncsm clncsm Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, nemaiavand de-a face pana in prezent cu nici un fel de proces. Am fost surprins de o camera radar fixa, depasind viteza ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar fix iobajr iobajr In data de 04.04 am fost surprins pe raza localitatii Hadareni, jud. Mures cu viteza de 91.2 km la ora de catre un radar fix, iprocesul verbal a fost intocmit ... (vezi toată discuția)