avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Act aditional la contract de arenda, cu retinere ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Act aditional la contract de arenda, cu retinere impozit la sursa

Sunt arendator, contractul de arenda este valabil de la 01.10.2012 la 30.09.2014. Permite legea sa emitem in urmatoarele zile un act aditional care sa prevada retinerea la sursa a impozitului pt. arenda si a taxei pt. sanatate aferente (in 2013 am urmat cealalta modalitate, in contractul initial neexistand nicio mentiune despre retinere impozit la sursa) sau exista prevederi contrare, legate de ex. de obligativitatea emiterii acestui act aditional inainte de inceperea anului agricol curent ? Plata arendei se va efectua in aug. sau sept. 2014.
Cu multumiri anticipate !
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 01:32, 25 Iulie 2014
este dreptul partilor sa dispuna in legatura cu obligatiile lor! cata vreme impozitul se va plati, autoritatea fiscala nu va face opozitie in legatura cu cine plateste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din arendarea terenului agricol frasin frasin buna ziua, Tata are un contract de arenda in derulare din 2011.(ca arendator cu plata arendei in produse) I s-a spus ca trebuie sa semneze un act ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
Impozit arenda gina.lucia gina.lucia Va rog un pic de ajutor... 1.impozitul retinut la sursa pentru veniturile din arenda se declara in D100, ...NU in D112 ?!!, iar anual D205 ?!! 2.Daca ... (vezi toată discuția)