avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducere impozit ptr Ordinul Muncii clasa a III-a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducere impozit ptr Ordinul Muncii clasa a III-a

Buna ziua,
Sunt pensionar din anul 1990 iar inainte de 1989 am beneficiat de reducerea impozitului pe salariu cu 50% pe baza acordarii Ordinului Muncii in 1965 prin Decret al Consiliului de Stat.
Intrebarea mea este daca in prezent mai pot beneficia de reducerea impozitului pentru pensia de varsta. Va multumesc.
Cu stima, Gheorghe Bratu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 10 August 2014
Intrebare catre Moderatori:
Exista un loc, O Institutie, o Autoritate in Romania care sa ofere un raspuns intrebarii mele ?
Va multumesc inca o data.
Cu stima, Gheorghe Bratu
Numai cei din Ministerul de Finante va pot raspunde exact la intrebarea dvs, intrucat actualul Cod fiscal nu face referire la o astfel de situatie.
E-mail: PetitiiMFP@mfinante.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare grupa i anterior 1989 in cazul detasarii in strainatate cyan cyan Un salariat a fost detasat intre anii 1986-1988 la o societate care desfasura lucrari in Iran in conditii de grupa I. In cartea de munca nu este mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Decretul 112/1965- pers. trimis sa lucreze in tari cu clima greu de suport badeadan badeadan in perioadele: 03.10.1986-10.05.1988 si 06.01.1989-03.07.1989 am fost detasat de la Trustul Bolintin la Rompetrol-Geomin si trimis sa lucrez pe santierul de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta cu venituri cu caracter nepermanent pinteapetru@yahoo.com pinteapetru@yahoo.com Buna ziua. In luna februarie 2025 urmeaza sa ies la pensie de limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare datorita faptului ca am lucrat 15 ani si 11 ... (vezi toată discuția)