an_rolf a scris:
In astfel de situatii, dvs. sunteti de vina. Banii nu se dau inainte, ca la ...alta afacere, se dau dupa efectuarea lucrarii.
Cum s-ar spune, tot mortul e de vina, da ?! Si care ar fi aceasta presupusa "vina"? Buna-credinta? Ca alta "vina" eu una n-am observat.
Am trecut si eu pe-aici, si tot din aceeasi "vina" a bunei-credinte. Din pacate, la mine este vorba de un apartament intreg, nu doar de o lucrare; cu alte cuvinte, am cumparat un jaf, cu care momentan nu am ce face din cauza proastei calitati. De-abia in urma acestei drame, s-a gandit sa-mi spuna si mie o ruda (care a patit-o si ea la rândul ei; nici ea nu s-a nascut invatata) ca trebuie sa fii tot timpul in urma cu plata! Multumesc frumos de informatie, dar a venit "un pic" cam tarziu. Imi va fi de folos de-abia la urmatorul apartament !...
De-asta zice o vorba: Invata din greselile altora; nu vei avea timp sa le faci tu pe toate!
patrascu razvan a scris:
Cati bani dai, atata face, este o vorba, nici gand de inselaciune, atata a stiut "meseriasul".
flori2009 a scris:
Mi-a cerut si bani pentru materiale pentru care nu mi-a prezentat nici o factura desi am solicitat-o. (...)
I-am spus ca va trebui sa dea jos tencuiala si sa o refaca dar a refuzat, conditii in care am renuntat la serviciile lui.
Eu una n-as miza pe lipsa intentiilor de escrocherie, din moment ce clientul i-a solicitat factura si individul a refuzat sa i-o arate, ca apoi sa refuze sa refaca lucrarea evident esuata.
Totusi, nu pierdeti speranta de a va intelege amiabil. Adresati-va unui mediator, care sa-i trimita o invitatie la mediere. Poate va coopera.