avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN pentru servicii informatica
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN pentru servicii informatica

Pentru infiintarea unui SRL-D as avea nevoie de codurile CAEN pentru urmatoarele activitati
1.grafica pe calculator
2. crearea de sotware
3.vanzari aplicatii pentru tablete pe google play si appstore
4 inserarea de reclame comerciale in aplicatiile de mai sus
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 25 Iulie 2014
Cod caen 6201 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) Aceasta clasa include activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software. Este asemenea inclusa scrierea de programe urmand indicatiile utilizatorilor (programe orientate pe client). Aceasta clasa include: -proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa: -sisteme software -aplicatii software -baze de date -pagini web -adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice, adica modificarea si configurarea unei aplicatii existente astfel incat devine compatibila si functionala, potrivit mediului sistemului informatic al clientului Aceasta clasa exclude: -publicarea pachetelor de programe, vezi 5829 -transpunerea sau adaptarea software-ului nespecializat pentru o anumita piata, pe cont propriu, vezi 5829 -planificarea si proiectarea sistemelor de calcul electronic ce integreaza echipament, software si tehnologii de comunicatii, chiar daca software-ul furnizat este o componenta integranta, vezi 6202
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codurile caen se cumuleaza la norma de venit? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa stiu urmatoare informatii, pot sa imi aleg mai multe coduri CAEN? si daca da in cazul in care aleg impozitarea la norma de venit se ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legislative impozitare venituri site online iulyx3 iulyx3 Buna ziua, Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc. Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)