avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis dupa clasare dosar penaI
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis dupa clasare dosar penaI

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns pentru urmatoarea speta: In februarie mi s-a intocmit dosar penal pentru ca am circulat cu un autoturism cu nr galbene de germania, iar politia a considerat ca am circulat cu un autoturism neinmatriculat.Parchetul a dispus clasarea. Politia nu-mi restituie permisul, din contra retinere 90 +30 de zile. Ce pot sa fac sa-mi recuperez permisul? Este corecta decizia politiei?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:14, 26 Iulie 2014
Incercati sa rezolvati problema prin mediere. Daca nu reusiti actionati politia in judecata solicitand restutuirea de indata a permisului de conducere, anularea sanctiunii suspendarii dreptului de conducere si daune materiale pentru nefolosirea autoturismului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis după ce a primit decizia de " sentința definitivă și irevocabilă" Mariapopirda Mariapopirda Este legal ca Poliția sa rețină permisul de conducere pentru 140 de zile , dacă persoana in cauza a venit cu dovada de la judecătorie a deciziei de ... (vezi toată discuția)
Dacă am permis auto german. websor websor Dacă am permis auto German și pe teritoriul României se produce o contravenție care se sfîrșește și cu suspendarea permisului. Poate Poliția statului ... (vezi toată discuția)
Codul rutier Nicu17 Nicu17 As dori sa va intreb si eu va rog frumos mi sa suspendat si mie permisul ,din cauza la o alcoolemie de 1,30 si nu stiu pe cat timp mi se va suspenda si chiar ... (vezi toată discuția)