avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Tapiterie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Tapiterie

BUNA ZIUA.AM LUCRAT CA TAPITER 9 ANI.PT MOMENT LUCREZ IN STRAINATATE.AS VREA SA STIU DACA POT ACCESA FONDURI EUROPENE PENTRU A ACHIZITIONA UN TEREN LANGA CASA SA-MI FAC ATELIER PT MOBILA+SCULE NECESARE.TREBUIE SA-MI FAC FIRMA SAU MERGE SI PE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA .
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 06:40, 28 Iulie 2014
raspunsul e afirmativ la ambele intrebari... puteti accesa fonduri europene si merge sa faceti asta si in calitate de PFA... trebuie urmarite insa programele ce sunt in derulare si va trebuie un proiect... va mai trebuie sa faceti dovada ca aveti posibilitatea sa contribuiti cu un procent din valoarea totala a proiectului... acesta nu poate fi 100% finantat doar din fonduri europene
multumesc de raspuns. asta ma interesa daca pot acizitiona terenu cu bani europeni +utilaje
cu ce mai am eu constructia +materiale.cred ca daca as scoate 10000 nerambursabili m-as descurca.proiectele stiti cumva unde se pot face .indrumatori unde se pot gasi?
buna dimineata,
achizitionarea de teren prin fonduri europene nu este o cheltuiala finantata 100%,doar in pproportie de 10% din valoarea terenului si sa nu reprezinte mai mult de 40% din valoarea proiectului insusi.Daca accesati bani pentru constructie si utilaje ,respectand normele europene ,nu va ajung 10.000 sau sa spunem 20.000euro.Trebuie sa va ganditi cum procedati ,daca aveti si ceva bani pentru inceput.cat priveste finantarea europeana sint programe pentru tineri,pentru mediul rural,vor fi probabil si pentru zone defavorizate din anumite regiuni.Solutiile trebuie sa le gasiti impreuna cu un consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pt.o spalatorie si vulcanizare auto Lflorin83 Lflorin83 Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un atelier pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, As dori sa stiu daca putem accesa fonduri nerambursabile pentru constructia unui atelier de tamplarie in mediul rural.Suntem neautorizati deci ... (vezi toată discuția)