avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat nastere, duplicat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat nastere, duplicat

salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca are dreptul sa il detina ce pot face?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:35, 14 August 2014
Actiune in instanta pentru custodia copilului.
Declarati pierdut certificatul si solicitati un duplicat.
:D pierdut de catre cine?
Ce legatura e intre certificat si custodia copilului ?
Pierdut de catre mama, nu il are in casa, pt ea tot pierdut e.
Daca mama declara ca a pierdut certificatul cand de fapt ea stie exact unde este, si anume la tatal copilului, nu este fals in declaratii (fapta penala)??, ...nu stiu, zic si eu. Ce parere aveti?
Ce ar fi ca de fiecare data cand sotii/partenerii se cearta, unul din ei se duce si isi mai face un rand de acte. Nu s-ar periclita circuitul civil al actelor? Ma intreb ...

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere fara ca originalul sa fie pierdut andreeaigiescu11 andreeaigiescu11 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate elibera duplicat dupa certtificatul de nastere al copilului fara ca originalul se fie pierdut deteriorat etc... Cei 2 ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Danielbalan23 Danielbalan23 Buna seara. Am si eu o speta reala. X si Y au avut o relatie in urma careia a rezultat minorul Z, care in momentul de fata are 6 luni. X si Y nu au fost ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii la starea civila zenovius zenovius Buna ziua, De doua luni incerc sa aflu motivul concret pentru care a fost eliberat un \\"duplicat\\" al unui certificat de nastere. Am primit in doua ... (vezi toată discuția)