Acum cateva zile mia- fost furat telefonul mobil ,l-am declarat la politie furat .Acum pentru a recupera banii trebuie sa le dau celor de la asigurari o copie dupa procesul verbal de la politie.
Cei de la politei nu vor sa mi-l dea pe motiva ca firma de la asigurari trebuie sa formuleze cerere pentru o copie de pe procesul verbal este corect asa????
Este corect.Politia efectueaza cercetari si va respunde numai oficial solicitarii asiguratorului: stadiul in care se afla cercetarile.Nefiind flagrant, politia nu emite pv ci deschide un dosar de cercetare in baza declaratiei/reclamatiei facute de dv.
Nedespagubire casco
raduchio
in scrisoare prmita de la ei spun asa \"va facem cunoscut ca nu putem achita despagubirea solicitata in baza politei de asigurare nr .......... , din expertiza ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca
lili77
Buna ziua,sora mea a avut un accident de circulatie dosarul este la parchet,dar noi am vorbit cu firma de asigurari pentru a deschide dosar de dauna si ne a ... (vezi toată discuția)
Accident
marius7777
mergeam cu masina in localitate si a intrat in mine un tigan beat, accident cu victima; 2 zile spitalizare, cercetarile politiei sunt ca aveam 40km/h (dupa ... (vezi toată discuția)