avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal fara ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal fara ingrijiri medicale

buna ziua!ma chinui sa gasesc raspuns la intrebarea aceasta de 3-4 zile pe diferite forumuri...nimic concret.intrebarea este:daca concubinul meu ma batut,mi-a spart arcada,mi-sa umflat ochiul si m-am invinetit.pot scoate certificat medico-legal daca nu am primit ingrijiri medicale?au trecut 4 zile de la incident si vreau sa fac o plangere.nu am facut-o imediat dupa incident ca mi-a fost frica de el
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:36, 30 Iulie 2014
Nu au legatura ingrijirile medicale efectiv primite cu ingrijirile medicale pe care ar trebui sa le primiti si care vor fi inscrise in Certificatul medico-legal.
Va scrie: necesita x zile de ingrijiri medicale.

Mergeti cat mai repede!
Mergeti si depuneti plangerea penala si va trimit cei de la politie la IML pentru CML.
Numarul de ingrijiri medicale nu conteaza decat pentru incadrarea juridica a faptei.
Puteti scoate certificat medico-legal oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa alecs_busty alecs_busty am lovit cu masina o persoana,aceasta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale,plecand acasa in max.2 ore de la ora accidentului,fiul acesteia nu a vrut sa imi ... (vezi toată discuția)
Lovire repetata cu corp dur Shtefan89 Shtefan89 Buna ziua am fost batut de o firma de paza am primit 3 lovituri de bocanc in burta am stat in spital 11 zile .aveti atasat diagnosticul la sf discutiei .cate ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)