avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intermediere 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intermediere 2

buna ziua,
daca inchei un contract de intermediere cu o agentie imob. pentru vanzare (cand vine in vizita cu un potential client) sau pt cumparare de apartament (cand te duci sa vizionezi un apartament) si vinzi sau cumperi separat de agentie...este vreo problema??
multumesc
p.s:mentionez ca in obiectul contractului scrie "....pt prezentarea spre cumparare si eventuala cumparare a imobilului....."
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
geogeorge, utilizator
Cel mai recent răspuns: geogeorge , utilizator 16:41, 29 Iulie 2014
Dvs sunteti agentia sau clientul? Nu reiese din mesaj.
clientul...de fapt e un prieten dar are nevoie de un raspuns cat mai repede.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere geogeorge geogeorge buna ziua, va rog,daca ma puteti ajuta cu urmatoarea chestiune: daca o persoana X vrea sa cumpere un apartament si ia legatura cu o agentie imobiliara ca ... (vezi toată discuția)
Intermediere geogeorge geogeorge poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)
Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)