avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voi beneficia de concediu de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voi beneficia de concediu de crestere a copilului?

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 9 saptamani, voi naste undeva intre 3 si 6 martie 2015. Am lucrat pana pe 12 martie 2014 inclusiv la o firma, apoi mi-am dat demisia si mi-am facut firma mea la care m-am angajat incepand din data de 9 aprilie 2014. Voi beneficia de concediu de crestere a copilului?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ancut2000 , utilizator 13:26, 6 Ianuarie 2015
Am inteles, multumesc. Si pot sa transfer calitatea de administrator sotului meu?
Da, puteti sa-l numiti pe sotul dvs. ca administrator pe perioada d CCC.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil IuliaV1984 IuliaV1984 Buna ziua, Am tot citit si am am si eu o nelamurire referitor la acordarea indemnzatei de crestere a copilului. Eu pana in ianuarie 2014 am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului ana_2015 ana_2015 Buna ziua Sunt angajata la o firma din data de 17 martie 2014 si am nascut pe data de 03 februarie 2015, intrebarea mea este daca pot sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului mihaelalluta mihaelalluta buna,eu sunt insarcinata in 7 luni si sunt angajata de la data de 16 octombrie 2014 si ar trebui sa nasc pe 30 septembrie 2015.deci ladata nasterii nu as avea ... (vezi toată discuția)