alexseby 
	    	Utilizator

alexseby 
	    	Utilizator	    

alexseby, utilizator
 alexseby, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

alexseby 
	    	Utilizator

alexseby 
	    	Utilizator	    

alexseby, utilizator
 alexseby, utilizator 	
			 Alexandraverde	                   

Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandraverde	                   

Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)

mihaelaalessia	                   

Buna ziua!Suntem un grup de mame cu copii cu sindrom down si am dori pt inmceput cum putem infiinta o fundatie pt acesti copii,care sunt pasii care trebuie sa- ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelaalessia	                   

Buna ziua!Suntem un grup de mame cu copii cu sindrom down si am dori pt inmceput cum putem infiinta o fundatie pt acesti copii,care sunt pasii care trebuie sa- ... (vezi toată discuția)

danielapv	                   

Suntem trei persoane.Dorim sa infintam o fundatie sau o asociatie culturala.Care sunt diferentele dintre cele doua si ce ar trebui sa studiez. (vezi toată discuția)
	                    danielapv	                   

Suntem trei persoane.Dorim sa infintam o fundatie sau o asociatie culturala.Care sunt diferentele dintre cele doua si ce ar trebui sa studiez. (vezi toată discuția)