avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare asociatie pentru copii cu dizabilitati
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare asociatie pentru copii cu dizabilitati

Buna ziua!Suntem un grup de mame cu copii cu sindrom down si am dori pt inmceput cum putem infiinta o fundatie pt acesti copii,care sunt pasii care trebuie sa- urman .Mentionez ca pt inmceput suntem 10 mamici.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:56, 27 Iunie 2012
E mai usor sa infiintati o asociatie. Trebuie sa va intalniti si cu o parte din cei care au aceeasi problema cu a dumneavoastra, veti forma deci grupul de membrii fondatori ai unei asociatii tip ong. Legea care reglementeaza acest domeniu o gasiti la adresa [ link extern ] ...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii utile infiintare ong 2014 alexseby alexseby Buna ziua! Doresc sa infiintez un ONG care sa aiba ca activitate organizarea de conferinte pe diverse teme (relatii, afaceri, dezvoltare personala, ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie pacurard pacurard cum pot infiinta o asociatie a celor care au avut de suferit de pe urma firmelor gen electrica, renel, enel sau cum le-o mai fi zicand (vezi toată discuția)
Program afterschool alynaelena alynaelena Buna ziua, Fac apel la cine are cunostinte in domeniu sa ma ajute cu procedura care trebuie urmata in legatura cu un program afterschool- acte ce trebuie ... (vezi toată discuția)