avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie semi-mincinoasa furt/Se poate retrage o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie semi-mincinoasa furt/Se poate retrage o reclamatie furt?

Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat , pot patii ceva? Pot retrage reclamatia de furt?
problema a fost rezolvata,am vorbit cu domnul politist si a spus sa merg tot asa,si in caz de ceva sa spun ca am fost comfuz si vrajeli dinacestea,va multumesc :) *uite ca exista si politisti de treaba*
Posibil sa existe si politisti de treaba, dar din cele spuse, dvs. ati comis o infractiune penala care nu se rezolva cu "vrajeli dinacestea". Daca dl. politist asa a spus...
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie georgiaaa georgiaaa Buna ziua, telefonul mi-a fost furat pe strada din mana, am fost la politie sa depun plangere, intre timp in aceeasi zi , cel care mi l-a furat mi -a contactat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ionescu.cristina ionescu.cristina Buna ziua, Va rog frumos explicati-mai si mie ceva. Am facut plangere penala impotriva sotului cu care ma aflu in divort care mi-a furat bunuri din casa si ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii gabrielr gabrielr In infractiunea de talharie si furt calificat, se poate retrage plangerea? Ca sa explic situatia: Eram in parc la..............(nu are sens numele), dupa ... (vezi toată discuția)