avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua imi puteti spune va rog cat dureaza in mod normal o executare siliata? Hotararea a ramas definitiva din luna martie anul acesta am legalizat-o si am luat legatura si cu un executor judecatoresc insa nu stiu cat o sa dureze pana voi fi despagubita?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:36, 4 August 2014
Executarea poate dura mult sau putin, in functie de debitor, daca achita de bunavoie, daca are bunuri sau nu. Asa ca nu poate nimeni sa-ti zica un termen, nici macar cu aproximatie.Mai intai executorul inregistreaza cererea, cere incuviintarea in instanta, emite o somatie catre debitor si apoi incepe sa faca demersuri pt identificare bunuri, sa afle daca debitorul realizeaza venituri, are conturi deschise, pune popriri pe acestea, pe salariu.
Nu lasati la voia intamplarii, cautati executorul si vedeti ce acte se fac in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, As vrea sa-mi spuna cineva, va rog, care sunt documentele pe care trebuie sa le elibereze angajatorul, in momentul in care primeste o instiintare ... (vezi toată discuția)