avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dosar pn cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dosar pn cetatenie

Buna ziua.
As dori sa intreb si eu ceva, daca poate sa-mi raspunda un avocat.
Eu am depus dosar pn cetatenie, in Iasi in aprilie 2013. Mi s-a zis sa astept sa ma cheme pn juramant, am depus dosarul sun articolul 11 pn cetatenie. Anul acesta am scris scisori la Autoritatea pn Cetatenie, si am primit un singur raspuns ca dosarul meu e in curs de solutionare.
Momentan eu locuiesc de 4 ani in Romania, si m-am gandit ca la nul fac 5 ani de casnicie, atunci as putea sa depun un alt dosar sub articolul nr. 8?
Sau nu mai pot sa mai depun un dosar? Fiindca atunci cand am depus dosarul a trebuit sa scot de la notar un act precum ca nu am mai depus vreun dosar pn cetatenie?...
Cine ar putea sa-mi raspunda?
Am specificat ca vreau sa-mi pastrez domiciliul in Romania, dar am nu am lasat o copie a certificatului de casatorie din Romania, doar cel Moldovenesc legalizat la notar, fiindca eu am depus sub art. nr. 11.
Cred ca ar fi trebuit sa am deja cetatenie, odata ce am nascut aici, copilul are, locuiesc aici, lucrez s. a.m.d.
M-am uitat pe lista de cetatenie si acolo sunt invitate persoane care au un numar mult mai mare de dosar ar al meu nici nu e acolo...
Va rog din suflet sa ma ajute cineva.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana Valiusha Valiusha Buna ziua! Cine imi poate spune unde ma pot adresa, dat fiind faptul ca am scris deja vreo 3 scrisori la Autoritatea Nationala pn Cetatenie, mi-a venit la una ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt un cetățean non ue moldova Giulia Iulia Giulia Iulia Buna ziua,o întrebare mai lunga...pt un cetățean moldovean ce acte necesare iar trebui pt a deveni un membru UE România? Căsătoria ar fi cel mai rapid ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca in romania Valiusha Valiusha Buna seara. Am si eu o intrebare.Sunt din R. Moldova, locuiesc in Romania de 3 ani, sunt casatorita aici, am un copil de 2 ani. Eu inca nu am cetatenie romana, ... (vezi toată discuția)