Am si eu nevoie de un pic de ajutor in urmatoarea problema: intr-unul din garajele de la parterul blocului exista un magazin mixt / alimentar. Nicio problema pana aici, insa domnii mai ales se aduna de dimineata pana seara in fata lui, isi pun lazi de bere si stau non stop apropape acolo, band bere si facand scandal si tot tacamul (inclusiv gratare, fiind pozitionat in spatele blocului); urinandu-se apoi pe bloc ca nu exista wc (va dati seama ce parfum avem apoi :( ). Am chemat politia dar nu a contat nici pentru unii nici pentru altii. Pe mine sau pe vecini daca le zicem ceva ne amentinta, evident... La ce institutie ma pot adresa in acest caz? Noi locatarii nu avem niciun cuvant de spus? Daca da, atunci ce trebuie sa fac?
Sunt satula de faptul ca noua tuturor trebuie sa ne fie frica de niste gainari efectiv....
Multumesc!
Sesizati Primaria, Politia, Prefectura, Consiliul judetean, Directia de sanatate publica.... Intocmiti sesizarea pe calculator, postati si poze in textul sesizarii si trimiteti pe email tuturor acestor institutii, adresandu-va in antet tuturor, in asa fel ca sa vada fiecare destinatar ca ati trimis si celorlati. Cu siguranta se vor lua masuri.
Se pare ca ne auzim din nou. Am rezolvat problema cu gratarele, asta pentru ca exista o lege foarte clara. Nu am rezolvat inca problema cu bautura, desi Politia a facut chiar si o razie aseara si a ridicat cativa dintre "pierde vara" care au promis razbunare.... Astazi am fost la Primarie (data trecuta am facut reclamatia onine) si cei de acolo mi-au spus ca ei nu mai au ce face ca au aplicat amenzi la spatiul comercial si ca oricum nu sunt platite amenzile si ca ei nu pot sa ii forteze si ca sa se ocupe Politia.... Politia era cea care m-a trimis la ei. Bun, m-am enervat, dar trebuie sa rezolv..... Deci acum eu ce fac? Am si eu 2 intrebari punctuale:
1. Ce institutie poate retrage pana la urma autorizatia de functionare a unui spatiu comercial?
2. Daca vreau sa ii dau in judecata pot? Si aici as vrea sa dau in judecata pe: proprietarii magazinului si pe administratia si presedinta de bloc.
Galagie
Amonika
In fata blocului unde m-am mutat de curand este un magazin MegaImage. Incarcarea de marfa se face pe partea \"dinspre mine\". Astfel, incepand cu 7 dimineata, ... (vezi toată discuția)