avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organigrama

Institutia ( publica) unde lucrez se reorganizeaza. As vrea sa stiu daca exista vreo reglementare legala in care sa se specifice ca resursele umane trebuie sa se afle direct subordonate conducatorului unitatii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 6 August 2014
Asa ceva trebuie sa fie prevazut in regulamentul de organizare si functionare al institutiei respective.

Nu exista text de lege pentru o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Cui ma subordonez ? Dan Sorin Dan Sorin Sunt angajat ca lucrator desemnat cu securitatea si sanatatea in munca in cadrul unei institutii publice deconcentrate cu un numar de angajati sub 149. Prin ... (vezi toată discuția)
Sef birou resurse umane vs. contabil sef acameliac acameliac Pe scurt: este normal ca biroul de Resurse Umane sa fie subordonat contabilului sef? Este \"desenat\" si in organigrama, este aprobat regulamentul cadru in ... (vezi toată discuția)