avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene constructie azil de batrani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene constructie azil de batrani

detin un teren si as dori sa construesc un azil de batrini as dori sa stiu care sint pasi de parcurs ?.ce fel de asociatie trebuie deschisa?as vrea sa stiu daca se alocheza fonduri europene pentru asa ceva.?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:57, 21 August 2014
Pentru infiintare azil de batrani,trebuie sa va raportati la Programul complement POR, Axa 2, Masura 2.2 Reabilitarea / modernizarea / echiparea / infrstructurii serviciilor sociale. Beneficiari elgibili doar autortitati publice sau ONG-uri.
Pe ONG cofinantarea este de 98% in mediul urban si 100% in mediul rural (inclusiv TVA-ul), in timp ce pe societati comerciale cofinantarea UE este de max. 70% (in functie de programul pentru care se aplica).
[ link extern ] /
DMI 2.2 a POR 2007-2013 nu finanteaza construirea azilului ci doar Reabilitarea / modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor sociale.
Va trebui sa asteptati publicarea noilor programe pentru perioada 2014-2020 pentru a vedea care sunt conditiile de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)
Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)