avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

daca doi soti s-au despartit. copilul a ramas in grija mamei. mama poarta numele fostului sot ca si copilul de altfel. fostul sot s-a recasatorit. intrebare: daca cu fostul sot se intampla ceva si decedeaza, fosta sotie are vreun drept de succesiune al actuala avere a sotului pentru simplul fapt ca ii poarta numele?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:05, 6 August 2014
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după tată. suntem 2 frați și tata a murit de curând. ... viky62 viky62 Succesiune după tată. Suntem 2 frați și tata a murit de curând. Părinții noștri au divorțat și fiecare a rămas cu un copil. Înțelegerea ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor ContSters330490 ContSters330490 Buna ziua! Revin pe forum cu o noua problema la care as dori un raspuns. Frate decedat cu ani in urma, minor ramas cu mama. Mama s-a recasatorit, are un al ... (vezi toată discuția)
Iesirea unui minor din tara nicoleta nikoleta nicoleta nikoleta am si eu o intrebare: mama mea a fost casatorita cu un cetaean roman la care sa despartit de el si nu a divortat intre timp sa recasatorit dar nu legal doar ... (vezi toată discuția)