Buna ziua!
Suntem de la o asociatie de proprietari si am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de administrare blocuri care practica tarif per apartament.
In bloc au luat nastere mici conflicte intre proprietarii apartamentelor cu 2 si 3 camere, in sensul ca nu sunt de acord sa plateasca acelasi tarif administratiei.
Precizam ca in contract este precizat faptul ca tariful este de ..../lei/ap in total suma de .... lei.
Va rugam sa ne explicati daca este ilegala repartizarea in acest mod, repartizare care noua ni se pare echitabila deoarece presteaza aceeasi activitate pentru toti.
Va multumim anticipat.
In contracte poate sa fie scris cam orice, nu inseamna ca trebuie luate si in considerare. Spre exemplu contracte tot cu pret pe apartament insa cu scutirea persoanelor din conducere.
Acest mod de repartizare al cheltuielilor este incorect. Atat presedintele cat mai ales cenzorul asociatiei trebuiau sa sesizeze faptul ca modul de plata specificat in contract este incompatibil cu modul legal de repartizare al cheltuielilor.
Nu e neparat o problema ca pretul contractului este calculat in functie de numarul de apartamente. La fel cum poate pretul pentru un contract de curatenie sau de reparatii este calculat in functie de numarul de Mp. Problema in fond e ca nu trebuie repartizate cheltuielile strict cum scrie in contract
Greseala este comuna, adica atat a reprezentantului firmei prestatoare (SRL, PFA...) cat si a presedintelui asociatiei pentru ca cei doi semneaza contractul. Si orice contract, inainte de a fi semnat trebuie studiat, verificat, negociat...
Eu va dau dreptate cand spuneti ca multe oferte de administrarea au tariful pe apartament. Este o greseala dar care-i ajuta pe unii presedinti sa se orienteze asupra pretului total.
In asociatia noastra am avut de multe ori ocazia sa ne intalnim cu asemenea situatii atat cu firrme de administrarea cat si cu altfel de prestatori.
De exemplu pe site-ul unei firme de deratizare-dezinfectie-dezinsectie este prezentata oferta cu tarif pe apartament. I-am chemat sa discutam in vederea efectuarii unei asemenea prestari (o facem de 2 ori pe an prin mai si septembrie). Vine don' patron caruia-i explic ca vrem sa facem tot subsolul tehnic, casa scarilor de la parter pana la ultimul etaj, curtea interioara si de jur imprejurul blocului. Ne intreaba omul cate apartamente avem. Afla ca sunt 130 si calculeaza imediat ca la 9 lei/ap (superoferta) ne-ar costa 1170 lei. Incerc sa-i arat ca este in eroare, ca o sa piarda... dar parca nu intelege. Merg sa-i prezint "la locul faptei" cum sta situatia si asa intelege ca in afara de cele 130 de paratament in aceleasi scari mai sunt si spatii cu alta destinatie echivalentul a inca 65 de apartamente, adica o suprafat cu aproximativ 40% mai mare decat credea el. Am negociat contractul corect si nu la numar de apartamente pentru ca nu i-ar fi ajuns solutia ori se insela...