avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai am teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai am teren agricol

Mai am teren agricol de primit din partea lui bunicu . eu fiind mostenitor , an adeverinta si Titlu de propietate nu este trecut terenu .Titlu de propietate e facut pe tata vitreg a decedat an 1982 cu alt nume . terenu este acolu ,94 ari . Ia dat primaria sal lucreze unu sa nu ramana ne lucrat .Cetateanu care al lucreaza acuma de doi ani . mea spus sa ma duc sa-mi dea parte din recolta , sa facem acte sal lucreze el an continuare pentru ca are tractoare , eu locuiesc la oras la distanta de 15 km . Antrebare ce am de facut sa intru an posesie ? sa fac acte sa platesc impozit . se mai poate trece pe Titlu de propietate pe care al am acuma, sau trebuie facut altu .cu numele lui bunicu ? Va rog frumos sa-mi spuneti, ce am de facut ,unde sa ma adresezi, cati lei mar costa. VA multumesc mult ,sa aveti o zi buna .
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:13, 8 August 2014
daca terenul e in titlul de proprietate al tatalui si dvs sunteti mostenitor, trebuie sa dezbateti succesiunea de pe urma tatalui.
Tatal vitreg....daca nu v-a infiat nu sunteti mostenitor.
pamantu a fost luat de C A P an anu 1961 cand sa facut colectivizarea . iar cand sa dat pamantu anapoi ,dupa 1989 sa gasit an registru agricol la primarie . tata a fost an razboi an 1944 a venit ranit, a primit pamant de la reforma agrara, la putin timp a murit ,din 1953 tata vitreg ma crescut pana an 1982 cand a murit . mama a murit an 1983 pamantu este an dosar la primarie din 1961 cand sa facut colectivizarea . tata alt teren , bunicu alt teren , tata vitreg alt teren .terenu lui bunicu nu lam luat , terenu de care vam scris 94 arii . acuma eu am 61 de ani . pamantu de la tata vitreg lam luat , de la bunicu nu . Va multumesc mult .
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
cornel10, utilizator
cred ca un sfat putem da doar cu hartiile in fata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare daniells daniells Acum 5 ani am cumparat o casa cu soacramea de la o agentie imobiliara! In pretul casei a fost bagat si un teren arabil de 5000 metri patrati, dupa ce sa facut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren miticasu miticasu Buna seara, bunicul meu a cumparat in 1945 o suprafata de teren urmand sa intre in posesie dupa moartea proprietarilor, proprietarii au murit in 1970 cand ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate, chitanță de mana Bratu M Bratu M Bună ziua! FAM mea are în Chitila un teren intravilan de 300 mp. Bunicul decedat în 1982. După decesul acestuia bunica a făcut act de moștenitor la ... (vezi toată discuția)