avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... ce parere aveti despre ....?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

ce parere aveti despre ....?

EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget finante, fiindca meseria mea de baza e cea de economist si aoclo am sansa, timp de cinci ani, sa ma perfectionez; si politica externa fiindca cred ca toate fetele sunt atrase de politica externa....
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:33, 6 Iunie 2009
Intrebare de om nepriceput in politica :sorry:

Noi trimitem parlamentari la UE ca sa invete lucruri acolo? Nu cumva ar trebui sa trimitem oameni care stiu / pot / au deja conexiuni si care se pot apuca de lucru chiar de la inceput?

Poate pentru invatat ar fi buna o bursa. Sau un soi de vacanta sabatica. Pe banii unor companii / sustinatori sau pe banii proprii. Nu?
Acum v-am gasit si am contatat ca mi-ati luat-o inainte , d-le Alin.
Haideti sa-i trimitem acolo din facultate, liceu sau gradinita ca poate invata ceva pentru ei, ca doar nu fac aproape nimic pentru romani.
Cel putin asa cred ca se judeca in alegerea unor candidati , ca daca ar trebui sa faca ceva ar fi normal sa selectam specialisti, experti pe diferite domenii si nu sa-i trimitem acolo la scolit.
Pe la 1800 si ceva marea boierime-si trimetea copii la Paris sa invete carte.
daniela vorovenci a scris:

EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget finante, fiindca meseria mea de baza e cea de economist ...


Ce misto si lipsit de motivatie este sa fii doar utilizator! Ai timp sa citesti orice, dupa ce ai terminat de raspuns in sectiunile unde stii ca mergi la sigur (as mai putea gasi intrebari, dar n-as mai citi minunatiile din aceasta sectiune).

Ca sa inchei repede, pentru ca scriu despre nimeni: o agramata candideaza pentru... si-ar trebui sa avem o parere. Eu n-am!
"un copil cu multa ambitie ...." un copil care va urma todeauna sfaturile tatului ei ...este mai "vulpoi"si stie cu ce se papa politica .....asa ca degeaba este tanara si simpatica si cu ambitzii ca tot de tata base vom fi condusi...sincer crede-ti ca moscova este condusa de actualul presedinte ......tot de Putin..asa si aici ...pana astia nu vor intra in groapa nu cred ca vom schimba mare lucru.....odata ce tot FSN-ul va spune papa ...atunci vom mai schimba cate ceva sau poate generatia care vine din urma noastra ......perioada de tranzitzie dureaza ...trecerea de la comunism spre democratie sa caracterizat la noi cu zicala aceea "am scapat ca vaca in lucerna"...sincer fatza de croatia ...slovacia...si multe alte tarisoare sunt mult mai departe de noi ....
Nu sunt politolog ci doar un biet cetatean european, dar mai intai un cetatean roman.
Nu stiu unde vom ajunge cu indiferenta, balcanismul molipsitor (vezi italia lui Berlusconi) daca nu reusim a lua o atitudine.
La fel ca majoritatea oamenilor din aceste locuri, dupa anul 2000 m-am lasat cuprins de indiferenta.
Insa acum cred ca nu mai pot trece atat de usor pe langa cei care ne cred atat de prosti incat sa ne ignore total, afisand chipuri angelice, nevinovate, si sa-si vada doar de interesele lor financiare, putere de infuenta, sttut de VIP intangibil, urcanduse in capul legii si aratand la noi ceilalti cand nu orespectam, etc.
M-am cam saturat ca puterea judecatoreasca(pe langa care suntem si noi ceilalti-avocati, notari, consilieri juridici) sa fie calcata in picioare cu atitudini comuniste josnice; sa fie injositi dascalii nostri; medicii sa fie considerati "ucigasi cu diplome"; preotii infierati cu stigmatul pacatului; militarii care isi pierd viata pentru"un pumn de euro" prin orientul apropiat sa li se incalce onoarea; de toate acestea m-am saturat si nu numai.

Juristii si politologii cunosc solutia si cred ca si toti ceilalti, numai ca trebuie implicare.

Alte discuții în legătură

Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)