avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta judecatoreasca

Buna ziua . In urma unui proces civil , a sentintei date , trebuie sa primesc 10.000 de euro . Cat la suta reprezinta taxa de timbru ? Si trebuie sa apelez la un executor judecatoresc ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 09:38, 8 August 2014
dispozitivul sentintei trebuie sa scrie suma totala din care x baza, y taxa judiciara......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie sentinta alex197908 alex197908 buna am o sentinta civila - fond funciar - si as dori un model pt a o legaliza si investi cu formula executorie Pana acum nu am mai facut asa ceva si de ... (vezi toată discuția)
Apel ciudat VikBemBem VikBemBem eu reclamantul vreau sa fac apel la hotararea unui partaj. in cererea de chemare in jud se scrie. 1. eu am cerut 50% din 20.000 de euro. 2. 10.000 euro ... (vezi toată discuția)