valentina_ 
	    	Utilizator

valentina_ 
	    	Utilizator	    

valentina_ 
	    	Utilizator

valentina_ 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 relyrely2010	                   

In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
	                    relyrely2010	                   

In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)

ctinagl	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme.
Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
	                    ctinagl	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme.
Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)

ContSters222021	                   

Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)
	                    ContSters222021	                   

Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)