avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa 2 de munca ptr perioada 2007 2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa 2 de munca ptr perioada 2007 2010

pana in 2007 martie am avut grupa special din aceasta data pana in martie 2010nu mai am nici un fel de grupa locul de munca fiind in categoria locurilor de munca speciale dar programul meu a fost peste 50/100 dar mai mic decat norma intreaga in .acest loc de munca .deci in aceasta perioada am conditii normale de munca ceea ce nu mi se pare corect la locul de munca neaducanduse nici o imbunatatire multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:19, 13 August 2014
Anual, firma intocmeste o documentatie respectand prevederile HG nr.1025/ 2003 cu modificarile si completarile ulterioare, ultima fiind HG nr. 1273/ 18.12.2012, documentatie care se avizeaza de catre Inspectia muncii. In urma avizului primit (pentru locuri de munca/ posturi de lucru nominalizate si nr. total de beneficiari), firma nominalizeaza lucratorii care beneficiaza printr-o decizie interna, scrisa.
Dvs, din 2010 inteleg ca nu mai prestati activitate 100 % la locuri de munca beneficiare de grupa speciala, motiv pentru care angajatorul nu v-a mai nominalizat. Aprecierea activitatii desfasurate de dvs. este atributia singulara a angajatorului, acesta fiind singurul in masura sa decida nominalizarea beneficiarilor de conditii speciale.
In documentatia prezentata anual pentru avizare, se regasesc buletine de determinare noxe, plan de masuri pentru normalizarea conditiilor de masura, stadiul de realizare al masurilor din aceste planuri si evolutia nr. de personal beneficiar de conditii speciale (in descrestere in fiecare an, logic, in ideea ca se imbunatatesc conditii de munca, ca urmare a aplicarii unor masuri si cheltuirea de bani de catre angajator).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca constantintiti constantintiti Am lucrat in gr 1 de munca din 1997pina in 2001 iar dupa intrarea in vigoare a noii legi am lucrat in acelasi loc de munca si in aceleasi conditii de munca ... (vezi toată discuția)
In ce conditii dodorel62 dodorel62 In ce conditii se da soporul de pericol si daca am avut spor de pericol la locul de munca trebuia sa mi se atribuie si Conditii deosebite dupa anul 2003 atunci ... (vezi toată discuția)
Grupe de muncă Delicostea Delicostea Bună ziua. Salariații care isi desfășoară activitatea,in totalitate in sectoarele de sanatate HIV/SIDA si au avut ( in continuare nu se stie cat le v-or ... (vezi toată discuția)