avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie mediu CAEN 3299
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie mediu CAEN 3299

Buna Ziua

codul caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere, cu legatura acest cod caen obligatoriu autorizatie de mediu?
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 14:39, 14 August 2014
Pentru a va putea da un raspuns exact trebuie sa-mi spuneti ce anume doriti sa produceti.
decoratie diverse ,decoratie de paste, decoratie de craciun din ipsos pictat manual si avem inca un cod caen 3213 fabricarea imitatiilor de bijuterii.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
imike, utilizator
Pentru codul 3212 aveti nevoie de autorizatie doar daca detineti o Instalaţie pentru tratarea suprafeţei metalelor pe bază chimică sau electrolitică, altfel nu.
Pentru codul 3299 aveti nevoie de autorizatie daca fabricati decoratiuni din plastic, metal, cauciuc, pluta, paie si impletituri, daca sunt din ipsos nu este nevoie
MUTUMESC FOARTE MULT ! O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)
Autorizatie intreprindere individuala imike imike Buna Ziua Am o intreprindere individuala cu cod caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere si cod caen 3213 fabricarea imitatiilor de bijuterii, ... (vezi toată discuția)