avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reintegrare si achitatre drepturi banesti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reintegrare si achitatre drepturi banesti

Buna ziua,
Prin sentinta judecatoreasca am castigat dreptul de a fi reintegrata si de a a incasa drepturile banesti. As dori sa stiu cine va face calculul sumelor care trebuie sa le plateasca societatea. Din sentinta acestea trebuie indexate, majorate si reactualizate incepand cu data x pana la data reintegrarii efective pe post.
Cel mai recent răspuns: larisal , utilizator 09:15, 18 August 2014
Daca puneti in executare sentinta, un exepert contabil este in masura sa faca actualizarea despagubirilor care v-au fost acordate.
Daca nu porniti executarea silita si veti sta la masa cu angajatorul puteti calcula singuri aceste sume.
Valoarea dobazilor se calculeaza pana la data platii efective, nu pana la data reintegrarii.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in munca - sentinta judecatoreasca Corinutza24 Corinutza24 Prin sentinta judecatoreasca nr......../ 2011 institutia este obligata la reintegrarea functionarului - personal contractual pe functia avuta anterior ... (vezi toată discuția)
Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sentinta judecatoreasca prevede repunerea in functia ... Ibanesti Ibanesti Buna ziua! Sentinta judecatoreasca prevede repunerea in functia avuta anterior deciziei de concediere, plata unor despagubiri egale cu salariile indexate, ... (vezi toată discuția)