avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii de mobilier si aparatura birotica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii de mobilier si aparatura birotica

Exista vreo reglementare legislativa prin care unitatile de invatamant (scoli, licee, gradinite) au voie sa faca achizitii de mobilier sau aparatura birotica. Va rog, daca stiti ca in 2014 este voie printr-o reglementare legislativa, fiindca prin OUG 34/2009 institutiile de stat, unitatile administrativ teritoriale etc nu au voie sa faca astfel de achizitii. Am inteles ca exista ceva stipulat cu privire la posibilitatea ca aceste achizitii interzise prin OUG 34/2009 , conform art 24 si 21 sa poata fi facute doar de institutii de invatamant. Ma refer la procedura de achizitie, la incheierea contractului, deci angajarea acestor cheltuieli in totalitate de catre scoli si nu de alte institutii in numele lor cum ar fi Primaria. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 11:31, 18 August 2014
? Unde anume scrie ca va sunt interzise achizitiile de natura birotica? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Computer personal (pc) si laptop dyana33 dyana33 Buna ziua! Achizitia uni computerul personal sau a unui laptop intra sub incidenta legii 34/2009 art. 24? Si daca se poate achizitiona un pc, unde este logica ... (vezi toată discuția)
Interdicþie la achiziþii de maºini, mobilier ºi biroticã alexxa81 alexxa81 Buna seara, Imi puteti spune ce act normativ reglementeaza aceasta interdictie, ma intereseaza mai mult achizitia de masini de catre o autoritate ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol 24 oug 34/2009 idanisor idanisor Poate ma ajutati sa interpretez prev. art 24 privind interdictia achizitionarii de mobilier (asta ma intereseaza pe mine) de catre institutiile publice. Este ... (vezi toată discuția)