avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea activitatii unui functioanar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea activitatii unui functioanar public

Buna ziua

Un functionar public trebuie sa inceapa activitatea in cursul lunii septembrie dupa suspendarea activitatii pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. As dori sa stiu daca FP mai poate beneficia de suspendare inca 1 an de zile , cf. art.95 alin.2 din Legea 188/1999 actualizata. Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim, in alte cazuri decat cele prevazute la alin. (1) si la art. 94 alin. (1), pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani.
Exista si alta solutie in acest caz. Multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 18 Mai 2009
Pentru a beneficia de o noua suspendare este nevoie de acordul autoritatii publice la care isi desfasoara activitatea
Da, poate fi suspendat raportul de serviciu in conditiile prevazute de art.95 alin.2 din Legea nr.188/1999.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea raportului de serviciu Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Lucrez intr-o institutie publica si am primit din partea forului nostru superior o adresa prin care ni se spune ca ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa instiintez itm ca mi-am suspendat raportul de serviciu? ionascu2011 ionascu2011 sunt functionar public si mi-am suspendat contractul de munca la cerere conform articolului 95 alin 2 Intrebarea este daca pe langa procedurile de ... (vezi toată discuția)
Suspndarea functionarului public la cerere Nesuferita Nesuferita Daca se mai poate suspenda un functionar public la cerere pe o perioada de 3 luni si in ce conditii . Multumesc (vezi toată discuția)