avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subventie casa ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subventie casa ANL

Am un contract pentru constructia unei case in cartierul ANL:Henri Coanda. Casa nu este gata- e la "gri". Tot cartierul inca nu este terminat, n-are utilitati si vreau sa vand/ sa cesionez contractul altcuiva. Nu mai vreau sa intru in banii de credit, ci sa renunt la contractul cu ANL si contructorii lor. Nu am facut nici macar o receptie partiala la casa, caci mi-a fost constant refuzata, de-a lungul anilor. Din creditul la care am fost obligata atunci sa-l fac, nu s-au tras decat 2.000 eur, creditul fiind de peste 40.000 eur. Am beneficiat de subventia aceea de la stat, in valoare de 17.000 eur, pentru tineri. Nu stiu ce prevede legea sau vreo norma legala- trebuie sa dau inapoi banii luati ca subventie daca cesionez contractul si nu o sa mai fiu eu proprietarul? E vreun numar de ani stipulat pentru cati ani trebuie sa fii proprietar- de la contractare sau dupa ce ai incheiat procesul verbal de receptie, cand iei casa de la ANL? Nu e vina mea ca s-au taraganat atatia ani din cauza procesului cu excrocul care s-a dat drept mostenitorul terenului si nu era, nu e vina mea ca primarii s-au certat ani de zile cine sa traga utilitatile si nici acum nu sunt trase, nu e vina mea ca de peste 10 ani avem banii blocati acolo si nimanui dintre politicieni nu-i pasa, si de atatia ani as fi putut fi proprietara, sa preiau casa si sa locuiesc acolo... Cum e mai avantajos pentru mine ca sa nu fiu obligata sa dau acei bani de subventie inapoi, caci nu e nimic corect din ce ni s-a intamplat si suntem pagubiti, pana la urma,- sa preiau casa la stadiul fizic actual, sa fiu eu proprietara si apoi sa o vand sau o pot preda cuiva care si-o doreste la acest moment, dar nu este el beneficiarul de drept al subventiei acordate mie, acum 10 ani?... Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Kafka. insolventa. anl si constructori coriolan clarinopol coriolan clarinopol pentru amplasamentul Henri Coanda de langa aeroportul fost Baneasa, Agentia Nationala pentru Locuinte = ANL are incheiate [[u]b]contracte de mandat [/b[/u]]cu ... (vezi toată discuția)
Revendidare garantie de buna executie RSCH RSCH Am cumparat o casa prin ANL. Firma care mi-a construit locuinta a fost contractata tot prin ANL. Deci Garantia de buna executie a fost cedata ANL-ului. Acum ... (vezi toată discuția)
Proces penalitati intarziere predare locuinta anl pagubitANL pagubitANL Am cumparat in 2008 cu credit ipotecar un apartament ANL in cartierul Henry Coanda. Imobilul este construit cat de cat, dar nu exista sperante de ... (vezi toată discuția)