avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... titlu executoriu evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

titlu executoriu evacuare

ce trebuie facut pentru evacuarea fostului sot din casa parintilor mei in urma sentintei de divort, fostul sot locuieste la aceasta adresa din 1984, data casatoriei noastre, eu fiind nevoita sa stau cu chirie in alta parte ? Parintii mei nu mai pot tolera comportamentul lui jignitor.
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 12:57, 18 Mai 2009
Actiune in evacuare, fie pentru "lipsa de titlu" sau/si pentru imposibilitate de convietuire.
Pentru comportamentul jignitor al fostului sot la adresa parintilor dvs. se poate formula si o plangere penala la Politie.
Parintii dvs. pot depune o plangere la politie , in care sa expuna situatia , cum ca acesta locuieste fara drept acolo si in plus, mai are si un comportament inadecvat. evacuarea poate avea loc si pe cale de ordonanta presedintiala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot din domiciliu pamfila pamfila sotia fratelui meu vrea sa divorteze si a introdus cerere de divort. Au doi copii , apartamentul in care locuim este al fratelui mostenit de la parintii ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)