avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corectare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corectare titlu de proprietate

Buna ziua, am un teren intravilan si vreau sa il intabulez, dar este gresit numarul de parcela pe titlul de proprietate. De un an de zile am documentele depuse la o firma de cadastru, dar mi-au spus cei de acolo ca sunt oprite corecturile de titlu. Cum pot sa aflu cand o sa se dea drumul la corecturile de titlu?
Mi-am cam pierdut rabdarea...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AureliaC , utilizator 10:30, 20 August 2014
Facand o solicitare in acest sens la Oficiul de Cadastru. Sunt obligati sa va raspunda cu adresa oficiala in termen de 30 de zile.
~ Conținut șters la cerere ~
Aneana multumesc pentru raspuns, dar asa am procedat prima data, am mers la primarie cu titlul, am depus cererea, ei au trimis dosarul la Prefectura, iar acolo mi-au refuzat cererea de corectare, deoarece ei nu gasesc o harta cu parcelele respective, iar cei de la primarie m-au trimis la un topometrist sa imi realizeze acea harta, am depus dosarul la o firma de cadastru particulara si ei au zis ca se ocupa mai departe, ca au realizat respectiva harta, doar ca dosarul meu este in asteptare (de un an de zile) din cauza opririi corecturilor de titluri...
Problema este ca in tot acest timp am tot aflat tot felul de zvonuri, ca s-a dat drumul la corecturi...am sunat la firma ei au zis ca nu, ca s-ar putea intabula terenul si fara corectarea titlului..am sunat la firma, au zis ca nu. Nu mai stiu ce sa cred...si unde sa merg sa imi rezolv problema :)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare titlu propietate teodor popic teodor popic LA MULTI ANI ! IN 2018 .Buna ziua ,in anul 2016 am dorit sa fac imtabularea unui teren intravilant in satul natal pentru a face un proiect da casa . Cand am ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate . . . Brunetzel` Brunetzel` Buna ziua , am si eu o problema ca multe altele de pe aici ... Bunicul meu detine un titlu de proprietate care este gresit din punct de vedere caligrafic . ... (vezi toată discuția)