avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare concediu crestere copil

Stiu ca s-a tot discutat acest subiect, dar as avea nevoie de un raspuns punctual, daca se poate.
Copilul este nascut pe data de 10.10.2013. Am optat pentru suspendarea contractului pe un an si apoi sa revin la serviciu. Tata nu doreste sa faca o luna de concediu. Cand trebuie sa ma intorc cel mai tarziu la serviciu (concret, data limita) pentru a beneficia pana la 2 ani de indemnizatia de insertie?
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
m2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 20 August 2014
Mai am o nelamurire. Va rog un raspuns, daca se poate.
Salariata vrea sa vina la serviciu pe data de 09.09.2014. Ce data se trece in Revisal ca data de incetare a suspendarii ?
Data de 08.09.2014 este data incetarii suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere copil de o luna allinaa allinaa Buna seara! In cazul in care tatal nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mama poate ramane in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie trinc_carmen trinc_carmen Daca raman in CCC pana la un an ,iar daca dupa 3 luni ma reangajez primesc stimulentul de inserie pana are copilul 2 ani ?Multumesc. (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie: cand trebuie sa te intorci la munca ancapetrescu ancapetrescu Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o problema. sunt in ccc 1 an. copilul meu s-a nascut pe data de 23 august 2014. tatal copilului nu doreste sa intre in ccc ... (vezi toată discuția)