Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal	    

antella 
	    	Utilizator

antella 
	    	Utilizator	    

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal

Adolfina Pop 
	    	Consultant fiscal	    

antella 
	    	Utilizator

antella 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 SCSAMRICSA	                   

Daca un pensionar este administrator unic la firma proprie (SRL) fara angajati, trebuie sa plateasca (in calitate de persoana fizica) CASS la dividendele pe ... (vezi toată discuția)
	                    SCSAMRICSA	                   

Daca un pensionar este administrator unic la firma proprie (SRL) fara angajati, trebuie sa plateasca (in calitate de persoana fizica) CASS la dividendele pe ... (vezi toată discuția)

eficienthr	                   

Am un SRL la care sunt unicul asociat. Pana acum nu am stiu ca pot avea si calitatea  de salariat in cadrul firmei mele. Eu, ca persoana fizica, am incheiat cu ... (vezi toată discuția)
	                    eficienthr	                   

Am un SRL la care sunt unicul asociat. Pana acum nu am stiu ca pot avea si calitatea  de salariat in cadrul firmei mele. Eu, ca persoana fizica, am incheiat cu ... (vezi toată discuția)

puicuta	                   

la castigurile la bingo se mai calculeaza alte impozite sau contributii in afara de 25% impozit? (vezi toată discuția)
	                    puicuta	                   

la castigurile la bingo se mai calculeaza alte impozite sau contributii in afara de 25% impozit? (vezi toată discuția)