avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se recupereaza laptopul retinut in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se recupereaza laptopul retinut in urma perchezitiei

Buna ziua,
Un prieten se confrunta cu urmatoarea problema: i-a fost retinut laptopul in urma unei perchezitii domiciliare ce il viza pe un coleg de apartament. De cateva luni de zile politia tergivereseaza inapoierea laptopului. Ce este de facut? Unde trebuie mers, la politie sau la procuratura? Cu ce argumente? Laptopul este personal, nu a fost folosit decat de catre detinator, deci nu se pune problema sa se gaseasca ceva in neregula in el.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:33, 21 August 2014
Este posibil ca ei sa suspecteze ca acest laptop a fost folosit la savarsirea infractiunii, din acest motiv l-au ridicat. Incercati sa depuneti o cerere motivata la procuror, prin care sa solicitati restituirea bunului, avand in vedere ca a fost ridicat pe nedrept.
Da, depuneti cerere motivata.
In general se cam tergiverseaza dar trebuie insistat.
Aveti dreptul de a angaja si avocat dar trebuie sa le faca mare scandal si nu prea are nimeni chef de asa ceva...

Dupa parerea mea o sa il primeasca inapoi cand o sa il primeasca...
E cam bataie de joc pe aceste aspecte si cel mai rau e cand e persoana nevinovata...si o suspecteaza aiurea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare laptop seb_aku seb_aku am fost cercetat intr-un dosar penal de diicot si cu ocazia perchezitiei domiciliare mi-a fost ridicat un laptop. Pe timpul cercetarilor mi s-a spus ca la sf ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Mandat perchezitie domiciliar / alte nelamuriri iqwert iqwert Buna ziua tuturor, Am cateva intrebari legate de perchezitii domiciliare/proceses penale: 1: care este procedura legala prin care se obtine un mandat de ... (vezi toată discuția)