avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ICCJ-Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ICCJ-Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie civilã

Buna ziua,
Va rog frumos sa aveti bunavointa de a ne comunica minuta deciziei pronuntate de ICCJ -Completul pt.dezlegarea unor chestiuni de drept in materie civila - in sedinţa din data de 23.06.2014 - Numar sesizare: 3/1/2014/HP/C DIN 02.04.2014.
Cu multumiri,
Mari
Cel mai recent răspuns: mari , utilizator 20:45, 25 August 2014
Accesați din nou link-ul de mai jos pentru că cei de la Înalta Curte au rectificat eroarea de pe site. Faceți click pe ”Minuta deciziei” și veți putea citi următorul text:
Admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Suceava – Secţia I civilă, în dosarul nr.2493/40/2013, privind pronunţarea unei hotărâri prealabile şi stabileşte că:
Dispoziţiile art.34 din Legea cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice nu se aplică drepturilor salariale ale personalului angajat în baza contractelor de finanţare încheiate înainte de intrarea în vigoare a Legii nr.284/2010.
Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art.521 alin.(3) din Codul de procedură civilă, adoptat prin Legea nr.134/2010.
Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 23 iunie 2014.

[ link extern ]
Va multumesc frumos! Am trimis vineri un e-mail la ICCJ prin care le-am comunicat eroarea de pe site si se poate vedea urmarea. Ma bucur si pentru solutia data de ICCJ !
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima decizie privind luarea in calcul a acordului global in calculul pensiei fpamfile fpamfile In cadrul unei emisiuni TV, Ministrul Muncii vorbea despre o hotarare a Curtii Supreme de Justitie privind generalizarea luarii in calcul a acordului global in ... (vezi toată discuția)
Decizie curte constitutionala croberta croberta Am inteles ca recent, Curtea constitutionala a adoptat o decizie prin care norma de hrana sa nu fie inclusa la plata pensiei alimentare. Care este aceasta ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pt. acord negut negut Am pierdut procesul pt. recalculare a pensiei pentru lucrul in ACORD la Curtea de apel cu mentiunea IREVOCABIL.Aseara la tv. ministrul muncii a spus ca la ... (vezi toată discuția)