avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum se calculeaza impozitul pe pensie de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum se calculeaza impozitul pe pensie de invaliditate ?

Va rog a ma ajuta in rezolvarea urmatoarei probleme :
Am primit decizia de pensionare de invaliditate si mi-sa stabilit o pensie de 1158 lei cit va fii impozitul si cat va fii contributia la sanatate . ptr ca as vrea sa mi-le calculez eu , dar nu prea ma descurc .

Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: 22.08.2009 , utilizator 14:30, 22 August 2014
1158-740=418x5,5%=23 de lei CASS
158-23=135x16%=22 de lei impozit

1158-23-22=1113 lei net
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia ccr 224/2012 - cum recuperez sumele retinute din pensie? barsanviorica barsanviorica modaliatatea de recuperare a sumelor de 5.5% retinute ilegal din pensia integrala (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare giani_urda giani_urda Buna ziua.As vrea sa va rog sa-mi spune-ti daca din suma specificata in decizia de pensionare se opresc ceva taxe sau impozite sau e suma lunara de ... (vezi toată discuția)
Retinere cass din pensii un roman un roman bine v-am regasit ! Din comunitatea noastra a pensionarilor am aflat ca pensionarii cu pensii mai mari de 740 roni carora li s-a aplicat poprirea de ... (vezi toată discuția)