Am o mare , foarte mare nelamurire. Tatal meu se judeca de ceva timp, asta insemnand ani de zile, pt a-si recapata dreptul de proprietate asupra unei suprafete de teren. Strabunicul meu a facut acte de proprietate pentru copii sai, respectiv bunica mea si fratele ei, adica unchiul meu, insa, pe bunica a dezmostenit-o, datorita minciunilor spuse de unchiul meu. Tatal meu l-a dat in judecata pe batran, si a reusit sa obtinaanularea si modificarea titlurilor, incluzandu-l si pe el ca proprietar, fiind mostenitor dupa mama sa, adica bunica mea. Insa cand au eliberate titlurile, el a fost trecut doar peunul dintre ele, pe celalalt nu a fost trecut, decat unchiul meu. Fiul unchiului meu a ridicat cele doua titluri si a plecat in Canada cu ambele titluri, de atunci sunt ani de zile in care nu s-a mai intros, iar tatal sau, batranul a murit. Acum dupa ce in acesti ani comisiile si OCPI nu au facut nimic, in vederea anularii titlurilor si emiterii unor noi titluri, le-am dat in judecatata ( comisiile). Solutia a fost de respingere. In conditiile in care titlul pe care se judecata tatal meu si pe care incearca sa il anuleze si sa fie trecut si el conform dispozitiilor din sentinta de fond, desi acest titlu nu e si nici nu a fost vreodata in posesia sa, ce sanse are sa reusasca sa castige, macar in recurs? Va multumesc, anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns:
ContSters285 , utilizator
12:35, 19 Mai 2009