avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca pe durata determinata

1. Care este perioada de concediu de odihna care se trece in contract?
2. Care sunt cazurile in care se poate angaja o persoana cu contract de munca pe perioada determinata?

Va multumesc,
Nicoleta
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 14:06, 21 Iulie 2005
CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.Depinde pe ce perioada se incheie contractul.
Cazurile in care se poate incheia CIM pe perioada determinata sunt prevazute de art.81 din Codul Muncii (5 situatii)
Conform CM nou, 8 situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna mirunab mirunab sunt in urmatoarea situatie: am lucrat timp 8 ani in cadrul unei firme. recent si-a declarat falimentul, insa activitatea si-o continua sub denumirea unei ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna redus functie de zile concediu medicale crai crai Perioada de concediu medical reprezinta timp nelucrat si reduce concediul de odihna proportional ? (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)