avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea locului de munca de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea locului de munca de catre angajator

M-ar interesa daca un angajator poate schimba locul de munca al unui angajat fara acordul acestuia si ce sanctiuni risca angajatul daca refuza.(sunt angajatul unui lant de farmacii, iar angajatorul vrea sa ma mute la o alta farmacie, din aceeasi localitate dar cu un alt program de functionare)
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 22 Ianuarie 2021
Și dacă mi se modifica durata timpului de munca pt o perioada de timp determinata pot cere o compensație salariala, eu fiind angajata prin contractul de munca în ture? Turele de 12/24 însemnând un spor semnificativ la salar. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Detaşarea nu se poate efectua decât la un alt angajator.

In cazul dvs, este vorba despre modificarea duratei timpului de munca.

Puteti solicita, dar nu se stie daca se si aproba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasari suciugeorgeta suciugeorgeta titi cumva care sunt regulile in cazul detasarilor.....ce trebuie sa faca firma de la care este detasat salariatul si ce face cea la care este detasat??? (vezi toată discuția)
Cum este legal? JulieC JulieC Muncesc ca si Project Manager la o firma, conduc un proiect de modernizare sustinut din fonduri europene.Patronul si cu mine am decis ca este mai bine sa ma ... (vezi toată discuția)
Preaviz din cauza detasarii daliladalila daliladalila Am primit decizie de detasare si am hotarat sa imi dau demisia. Am trimis demisia inainte cu 2 zile de plecare (decizia o primisem cu o zi inainte) iar ... (vezi toată discuția)