avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare def. si irev.- dezafectare constructii - cum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare def. si irev.- dezafectare constructii - cum pot proceda?

buna ziua incerc sa scriu un fragment din exeprtiza judiciara a unei hotarari definitive si revocabile ca sa ma pot face mai explicit . PARTAJAREA IMOBILULI SUCCESORAL PRIN FORMAREA A TREI LOTURI ,IN FUNCTIE DE PARTAJAREA FAPTICA ACTUALA PRODUSA INTRE CEI TREI MOSTENITORI CARE IL FOLOSESC RESPECTIV A,B,C .SE IMPUNE DEZAFECTAREA OBLIGATORIE A CONSTRUCTIILOR PROVIZORII INDENTIVICATE PRIN NOTATIILE 10-11-12 IN VEDEREA CONSTRUIRI UNEI ALEI DE TRECERE PRIN FORMAREA A LOTULUI D ,IN SUPRAFATA TOTALA DE 80MP,CE VA RAMANE IN INDIVIZA IN COTA DE 1/3 PENTRU FIECARE DINTRE CEI TREI OCUPANTI DIN PREZENT AL IMOBILULUI . intrebarea mea este eu am dezactivat constructia 10 insa celalant coproprietar refuza sa dezactiveze celelante 2 .ce se poate face ?prin punerea in posesie a cotei executorul poate dezactiva el constructia ?multumesc mult va rog mult sa ma ajutatii
Ultima modificare: Duminică, 24 August 2014
gelu71, utilizator
Cel mai recent răspuns: gelu71 , utilizator 16:17, 27 August 2014
Cata vreme sunteti in posesia unei sentinte definitive si irevocabile , investita probabil cu formula executorie , nu mai are nicio relevanta ca nu-i convine uneia dintre coproprietare.
Executorul stie ce are de facut. Probabil a dat un termen sa-si dezafecteze de buna-voie constructiile . Dupa acest termen daca nu au inteles sa dezafecteze constructiile , executorul ar trebui sa aduca o firma autorizata care sa le dezafecteze , pe cheltuiala coproprieatrelor respective
multumesc din suflet ptr raspuns ,deoarece sunt disperata ,din acest motiv ca nu pot intra in imobil locuiesc cu chirie .va multumesc din nou
deja a trecut o luna de la punerea in posesie si domnul executor tot ma amana azi ,maine ,eu nu stiu unde vrea sa ajunga prima data el mi-a zis ca eu sunt cel care trebuie sa cer demolarea la primarie dupa ce am fost fara nici un rezultat ptr ca peste tot imi spunea ca esecutorul este cel care trebuie sa faca acest lucru ,mi-a spus bine o rezolv eu si de atunci tot astept
am o intrebare :participi la o licitatie si adjudeci imobilul asta fiind pe 8 iulie pana la terminarea celor 30 de zile s-au depus si restul de bani . 1cat dureaza pana la punerea in posesie a imobilului .2 cand se calculeaza zilele in care fosti proprietarii trebuie sa paraseasca imobilul . 3 daca executorul a trimis deja actele la intabulare se mai poate face contestatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare anexa nico-gelu nico-gelu pe o alee de trecere proprietate in comun cu alte 3 persoane (coproprietate fortata) este construita abuz o anexa fara forme legale ,aceasta alee ar trebui ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie -demolare magazie nicoletadamian nicoletadamian Am fost pus in posesia a 1/3 din un lot unde suntem 3 coproprietari,acest lot fiind de fapt cale de acces pentru intrarea in imobile ,eu detin imobilul din ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie nicoletadamian nicoletadamian revin cu intrebarea daca pe o alee de trecere exista o magazie fara forme legale care impedeste trecerea la imobilul infundat ,executorul in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)