avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii publice - pondere materiale principale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii publice - pondere materiale principale

Buna ziua. In ce act legislativ as putea afla ce inseamna sau ce reprezinta : materiale principale in cadrul unei oferta. Sau ceva legat de ponderea principalelor materiale?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:40, 25 August 2014
In HG 28 din 2008 privind aprobarea continutului-cadru al documentatiei tehnico-economice aferente investitiilor publice, precum si a structurii si metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investitii si lucrări de interventii găsiti toate informatii legate de felul cum se completeaza un deviz si tot din deviz se poate stabili care dintre capitole are valoare mai mare si care este folosita pentru a stabili valoarea estimata pentru alegerea corecta a procedurii de achizitie publica.Sunt situatii cand capitolul cu lucrari predomina valoric sau cel pentru dotari .De obicei se alege CPV-ul pentru capitolul care are valoarea cea mai mare din deviz si se stabileste procedura in functie de pragurile din OUG nr.34/2006 si de situatie daca predomina valorea de la C+M va fi contract de lucrari,daca predomina cea de furnizare(procurare dotari) atunci va fi contract de furnizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii pubilce - procedura? llithya llithya Buna seara ! Am si eu o intrebare sper sa ma puteti ajuta. Sunt autoritate contractanta (in parteneriat cu alte autoritati contractante) suntem finantati ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)
Procedura de atribuire pe proiect????? llithya llithya Am si eu o intrebare sper sa ma puteti ajuta. Sunt autoritate contractanta (in parteneriat cu alte autoritati contractante) suntem finantati pentru un proiect ... (vezi toată discuția)