avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu primesc alertele
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu primesc alertele

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema: astazi, 19.05.2009, pana la ora prezentului, nu am primit nici o alerta de la FORUM AVocat net. Nu m-am deconectat de la nici o categorie din subiectele urmarite.
Stiti cumva daca este o problema cu site-ul?

Astept un raspuns,
multumesc
Buna ziua,

In cateva ore, alertele o sa functioneze din nou. Am oprit noi sistemul pentru ca foarte multi utilizatori se plangeau ca primesc multe emailuri din forum. Motiv pentru care, incepand de astazi, alertele o sa fie trimise in mod obisnuit o data la fiecare ora (in emailul respectiv se vor aminti toate noutatile urmarite de un utilizator si scrise in forum in ultima ora).

Daca doreste, utilizatorul va putea opta sa primeasca alertele in timp real, ca si pana acum.

Revenim cu amanunte in cel mai scurt timp.

Multumim anticipat.
Eu multumesc pentru celeritate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)