avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie, descalificare contestata si admisa de CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie, descalificare contestata si admisa de CNSC

Buna,

Am o intrebare la dumneavostra legata de achizitiile publice. In 2012 am participat la o licitatie. AC ne-au descalificat oferta ca fiind neconforma. Am contestat rezultatul licitatie, iar contestatia noastra a fost admisa de catre CNSC. AC a formulat plangere impotriva deciziei emisa de catre CNSC, iar curtea de apel a respins-o. In mod normal AC trebuia sa reia procedura de atribuire a contractului, insa nu a facut-o. De 2 ani stau cu decizia aceasta in fata si nu stiu ce as putea face. Ac nu vrea nici cum sa reia procedura de atribuire. Pot cere daune-interese???? Si in ce termen???
va multumesc.

As avea nevoie de raspuns cat mai repede posibil.
Cel mai recent răspuns: diaconu_suzana_maria , utilizator 15:47, 12 Septembrie 2014
Sesizati ANRMAP pentru nepunerea in exeutare a unei decizii si totodata formulati plangere penala impotriva comisiei de evaluarea pentru inractiunea de abuz in serviciu
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere impotriva unei decizii a CNSC-ului. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? carmengy carmengy Ce pot face in urmatoarea situatie? Am contestat un proces de evaluare pentru ca oferta mea a fost declarata neconforma in mod nejustificat. Dupa ce CNSC a ... (vezi toată discuția)
Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)