avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acord de plata intre societati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acord de plata intre societati

Buna ziua,
Recent m-am intalnit cu o problema pe care nu stiu cum sa o formulez.
As avea nevoie urgent de un model de acord de plata intre doua societati.SC x SRL are de achitat un debit de 941322 ron catre societatea Y. Firma Y vrea sa faca un angajament de plata la Finante pentru acoperirea datoriilor catre bugetul de stat si finantele au cerut acest. Y a fost la X pentru acest acord si X a zis sa faca Y acordul si el il semneaza. Poate pare o banalitate dar mie mi-a dat de furca!Cei 941322 ron sunt din neplata unor facturi emise in trecut ,conform contractului de prestari servicii!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: karrrmen , utilizator 16:41, 21 Iulie 2021
daca mai aveti nevoie de acest acord, pot sa va dau eu un model
Buna seara. As avea si eu nevoie de un astfel de model. Multumesc!
Buna ziua! Si eu as avea nevoie de un astfel de model de acord, daca se mai poate.
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu clauza penala av_emy av_emy Buna seara!va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma x presteaza firmei y servicii, in baza comenzii pe email a reprezentantului legal al firmei ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)
Prețul din contract poate sa nu fie fix,pentru prestări servicii? atrium77 atrium77 Bună ziua, În cadrul contractului de prestări servicii de promovare online, prețul poate sa fie trecut variabil/conform facturii etc și nu un preț fix ... (vezi toată discuția)