avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unei formatii de muzica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unei formatii de muzica

ce acte imi trebuie sa infiintez o formatie muzicala ?
Cel mai recent răspuns: Denisa Galtescu , Consultant proprietate industriala 15:19, 4 Septembrie 2014
Cred ca va puteti infiinta o Intreprinde Individuala (II) cu domeniu de activitate adecvat (consultati codul CAEN). Puteti angaja personal, la nevoie, iar contabilitatea este foarte usor de tinut (nu trebuie sa platiti contabil, va intocmiti singur documentele necesare - contabilitate in partida simpla).
Va puteti infiinta un PFA cat si o Intreprindere Individuala.
In primul aveti nevoie de dovada de proprietate pentru sediul profesional al Formei juridice (daca va fi la bloc, atunci veti avea nevoie si de acordul asociatiei de proprietari) copia dupa ultimele studii absolvite precum si un specimen de semnatura pe care il puteti da la notar, copie Carte de Identitate.

Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Denisa Galtescu, Consultant proprietate industriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, intreprindere individula sau srl marmarci13 marmarci13 O persoana vrea sa-si deschida o afacere in Romania. Este din Iordania, student la medicina in Romania, are CNP romanesc(mama este romanca). Vrea sa cumpere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. adella1604 adella1604 buna ziua, M a poate ajuta si pe mine cineva va rog vreau sa deschid o intreprindere individuala imi puteti spune de ce acte am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)